Menu

Couscous van bloemkool

Helemaal hip; couscous van bloemkool. Vermaal de bloemkoolroosjes in de keukenmachine en roerbak ze even met een eetlepel olijfolie. Meng met klein gesneden kokommmer en dadels, stukjes feta, spaanse peper en wat verse kruiden als koriander en peterselie. Heerlijk bij de barbecue.

Continue Reading

Hamburger

Een tijdje geleden was ik in London, een heerlijke stad met kunst, cultuur, markten en trends Vanzelfsprekend moet je dan ook een keer of wat uit eten. Dat was niet moeilijk, overal de meest leuke eettentjes en koffiebars. Soms zo leuk dat we niet konden kiezen. Zowel zaakjes van ketens als van kleine zelfstandigen. En […]

Continue Reading

Zuurdesembrood

Recept voor een zuurdesembrood Om zelf een desembrood te bakken moet er eerst zuurdesem ‘starter’ worden gemaakt van 8 eetlepels meel met lauw water. Roer dit tot een papje en laat het op een warme plek 24 uur rusten. Het papje wordt enigszins grijs en gaat bubbelen. Roer er na twee dagen een hand bloem […]

Continue Reading