Menu

Bloemkool

Bloemkool is het nieuwe superfood. Wat je nieuw noemt. Het is al bekend sinds de 11e eeuw. Maar dat het zo gezond is, komt pas sinds de laaste tijd in het nieuws. Niet met een papje en helemaal gaar gekookt maar juist beetgaar of als ingrediënt voor pizzabodem. Winter bloemkool wordt traditiegetrouw gekweekt op de […]

Continue Reading

Kreeft

Van alle sterrenbeelden vind ik de kreeft het smakelijkste. Zelf ben ik een echte waterman. Niet dat ik nu heel erg in de astrologie geloof, maar in de omschrijvingen van deze personen herken ik mezelf toch wel enigzins. IK heb ook wel eens mijn sterrenbeeld laten trekken. Geboortedatum, plaats en tijd en dan maar kijken […]

Continue Reading

Asperges eten

Asperges bereiden Zelf thuis aan de slag met asperges? Dat kan met deze 3 recepten, elk voor 4 personen. Wel even een dunschiller kopen! Aspergesoep met croutons en gerookte zalm Schil een kilo soepasperges van de kop naar beneden en bewaar de schillen. Kook deze in een pan water en laat even trekken. Snij een prei […]

Continue Reading