Over Margot

Margot Verhaagen is een communicatieve duizendpoot. Op het gebied van culinaire zaken en lokale producten is ze een echte kenner. Van koken weet ze best veel, maar de echte kok in huis is Man. Door haar nieuwsgierigheid en brede interesse komt ze overal. Maakt ze met iedereen een praatje en hoort ze veel. Het liefst is ze dan ook op pad om te zwerven door het Zeeuwse land. opzoek naar nieuws en lekkers. Op donderdagen schrijft ze hierover in de PZC. Haar eigen column ‘Margot’ geeft een kijkje in haar afwisselende leven en gaat over zaken waarvan ze houdt. Eten, drinken, genieten en bourgondisch leven.

Binnenkort komt Terroir Walcheren en Noord-Beveland uit. Een boek over mooie, lekkere, lokale producten, producenten en adressen. Compleet met fietsroute. Margot schreef de teksten. Martien Luteijn is verantwoordelijk voor de vormgeving en Wieny de Brabander voor de culinaire fotografie. Het boek wordt uitgegeven bij Het paard van Troje te Goes. Een mooi voorbeeld van creativiteit en trots op de afkomst van de Zeeuwse streekproducten.

Op het gebied van PR en communicatie is Margot zeer ervaren. Ze werkte als communicatie adviseur, City-marketeer, docent Communicatie en consultant op communicatie gebied. Ze is daarbij inventief en betrokken. Ze onderzoekt graag nieuwe mogelijkheden en is binnen veel verschillende initiatieven en projecten actief. Ze is voorzitter van de Stichting Middelburg in Dialoog wat ze samen met een kernteam heeft opgezet. Voor Scoop en de Provincie Zeeland is ze al een aantal jaar betrokken bij de Four Freedoms Awards. In 2015 is dat de 5 mei viering met het project “Lopend Vuur”.

Maar Margot Verhaagen is meer. Ze is ook dagvoorzitter, trainer, docent Nederlands in het speciaal onderwijs, netwerker, hardloper en lezer.

MargotVerhaagen