Af!

Het is af! Onze bed and breakfast bij ons op de bovenverdieping is klaar. (www.benbgroenmarkt.nl) Het was nog even aanpoten de afgelopen weken. De laatste loodjes wegen inderdaad altijd het zwaarste. Gek is dat, want ondanks dat je het weet ben je er toch weer door verrast. Maar goed, nu is het klaar en gingen we er zelf natuurlijk eerst even proefslapen. Op de nieuwe bedden. De pas aangeschafte lakens had ik fris gewassen en gestreken en de bedden waren strak op gemaakt. En alles rook nog zo lekker nieuw. Man en ik kregen spontaan de slappe lach. Lagen we daar ineens in ons eigen hotel. En wat een geweldig gevoel gaf dat. Al die maanden noeste arbeid van vooral Man was niet voor niets geweest. Eigenlijk was het er zo mooi dat we het jammer vonden dat we er zelf verder nooit zouden slapen en douchen. Maar goed, wellicht dat we onze eigen slaapkamer nu weer eens gaan opknappen. Want dat is een fijne bijkomstigheid: je krijgt ineens zin om de rest van het huis ook een opknapbeurt te geven, te gaan witten en te gaan herinrichten. Maar nu nog even niet. Nu eerst even genieten van wat er is. We sliepen heerlijk en uitgerust en tevreden gingen we aan het ontbijt. Dat bestond die ochtend uit een weckpotje vol vers fruit als aardbeien, zwarte bessen en appel. Een smoothie van sinaasappelsap met banaan en een broodje met boeren Zeeuwse kaas. Een kop verse koffie complementeerde het geheel. Wel gewoon bij onszelf aan de keukentafel. Want kruimels in de nieuwe bedden, dat kan natuurlijk niet. Stel je voor!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *